zeevruchten
Het lijdt geen twijfel dat zeevruchten een heerlijk en smakelijk voedsel zijn en ook rijk aan voedingsstoffen, omdat het een bron van eiwitten en vitamines is. Het is ook bekend dat zeevruchten en vis een natuurlijke bron van vitamines zijn die veel verschillende functies vervullen, zoals zoals: energieproductie, metabolisme en focus.
Laten we kennis maken met het volgende over de beste zeevruchten:
De beste zeevruchten?
Dit zijn de beste zeevruchten ter wereld en de voordelen ervan:
Zalm
Zalm is een goede keuze voor uw dieet in het algemeen, omdat het de volgende voedingsstoffen bevat:
Rijk aan omega-3 vetzuren.
Geweldige bron van eiwitten.
Rijk aan vitamine B.
Goede bron van kalium.
Geladen met selenium.
Rijk aan antioxidanten.
Zalm helpt het risico op hartaandoeningen te verminderen, bevordert de gezondheid van de hersenen en de vitaliteit van de huid. thun menschen treffen Het eten van ten minste twee porties zalm per week helpt om aan uw voedingsbehoeften te voldoen en het risico op veel ziekten te verminderen. متى ولد كريستيانو رونالدو
kabeljauw
Deze witvis is een rijke bron van fosfor, vitamine B3 en vitamine B12 en bevat ook een percentage vet en eiwit.
krab
Het kan als hoofdgerecht worden gegeten, in een sandwich worden gegeten of aan andere gerechten worden toegevoegd, zoals: pasta, aardappelpuree en eieren.
Krab bevat omega-3-vetzuren die helpen het cholesterolgehalte in het bloed te verlagen en het risico op obesitas en hartaandoeningen te verminderen.
Sint-jakobsschelpen
Sint-jakobsschelpen verschijnen vaak in calorierijke restaurantmaaltijden.
Sint-jakobsschelpen zijn 80% eiwit en zijn een goede bron van magnesium en kalium.
Het kan gefrituurd worden bereid en dan droog je de sint-jakobsschelpen met keukenpapier en voeg je de kruiden toe.
oesters
Oesters bevatten zink, dat helpt bij de goede groei van het lichaam, het immuunsysteem versterkt en het herstel van ziekten bevordert.Het bevat ook veel heilzame elementen, zoals: omega-3-vetzuren, kalium en magnesium. thurgau dating germany
Oesters helpen het risico op een hartaanval, beroerte en hoge bloeddruk te verminderen en helpen het cholesterolgehalte in het bloed te verlagen, aangezien een onderzoek heeft aangetoond dat het eten van oesters het goede cholesterol (HDL) in het lichaam kan verhogen. احدث مباريات المصارعة treff tg
Octopus
Octopus staat bekend om zijn grote hoeveelheden gezonde omega-3-vetzuren, die bijdragen aan het verminderen van de kans op elke vorm van ziekte, waaronder hartaanvallen en beroertes.Het maakt het een van de beste zeevruchten.
rivierkreeft
Kreeft heeft veel gezondheidsvoordelen. Het is een uitstekende bron van hoogwaardige eiwitten en is laag in vet. Het is ook een goede bron van de volgende elementen: vitamine B12, vitamine B3, ijzer, koper en selenium. اليورو ٢٠٢١
mosselen
Mosselen zijn een gezond voedingsmiddel dat rijk is aan eiwitten en omega-3 en een rijke bron is van selenium, ijzer, vitamine B12, jodium, magnesium en calcium.
garnaal
85 gram garnalen bevat slechts één gram vet, daarnaast zijn garnalen een goede bron van ijzer en calcium.
zee-inktvis
Zeeinktvis is een goede bron van eiwitten, essentiële aminozuren en veel vitamines en mineralen. 85 g inktvis bevat 134 calorieën en meer dan 25% van de dagelijkse natriumwaarde. Eet het bij voorkeur zonder extra materialen omdat het veel bevat van vet en calorieën.